Still Free Draco
Jelentkezz be vagy regisztrálj!

Still Free Draco


Still Free ~ Draco szerver hivatalos fóruma.
 
HomeGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Draco szerver szabályzat

Go down 
SzerzőÜzenet
Still Free
The Great One
The Great One
avatar

Hozzászólások száma : 156
Join date : 2011. Jun. 24.
Age : 25
Tartózkodási hely : Münich

TémanyitásTárgy: Draco szerver szabályzat   Pént. Jún. 24, 2011 10:01 pmA játék játszásával beleegyezel a következő feltételekbe:

Nem fogok/fogom:

* résztvenni más játékosok átverésében.
* eladni a felhasználói fiókomat vagy annak tartalmát valós pénzért.
* megváltoztatni valamit a játékban egy "külső" programot használva. (hack, cheat)
* a játékban talált hibát mások bosszantására használni.
* ellenkezni más viselkedési szabályokkal amikbe beleegyeztem.
* megsérteni más játékosok a játékhoz és a játék élvezéséhez való jogát. Tehát nem fogok fenyegetni, bosszantani vagy nem kívánt figyelmet vonni
egy másik játékosra.
* szexuálisan szókimondó, kihasználó, becsületet sértő, obszcén, gyűlölködő, fajilag vagy etnikailag offenzív kifejezéseket/nyelvet használni.
* megpróbálni beavatkozni, hack-kelni vagy illetéktelenül lekérni adatot/adatforgalmat a Játékról vagy szerverről.


Ha a fentiek megszegésére fény derül az esetedben, akkor a Csapattag annak megfelelően büntet majd meg.

A Játék Csapat fenntartja a jogot arra hogy a fenti szabályokat értelmezze a felmerülő esetekre.

1.- Játékbeli Nicknév

* Játékos vagy Bolt illetve céh nevek amik sértőek, trágárak(obszcének), szexuális jellegűek, másokban félelmet keltők, rasszisták, droggal kapcsolatosak, radikálisan jobb oldaliak, és/vagy durvák illetve megtévesztőek (PL: Admin, GM, és bármilyen más név, ami Team tagra utalna) tiltottak.
Megjegyzés: Ide tartoznak a GM csapattagok nevére hasonlító nevek is!

2.- Viselkedés

* Az Internet olyan hely ahol a trágár veszekedések könnyen előfordulnak. Éppen ezért a Játék Csapat feladata eldönteni hogy a kommunikáció mikor lépi át azt a határt ahol az már nem megfelelőnek / túl durvának minősül.
* Légy barátságos más játékosokkal és ne sértegesd őket. Más játékosok fenyegetése és megzsarolása szigorúan tilos. Egyes sértések nem feltétlenül vehetők sértésnek, mivel a vélemények szubjektív alapon különbözhetnek ezekről. A Draco Csapat fenntartja a jogot arra hogy tárgyilagosan eldöntse, egy sértés mikor számít tényleg sértésnek.
* Követelni vagy kényszeríteni más játékosokat hogy olyat tegyenek amik szándékukkal ellentmondanak, szabályellenes és felhasználói fiók tiltást vonhat maga után.
* Mások játékhoz és a játék élvezéséhez való jogának megsértése tilos és eme részleg büntetését vonhatja maga után.
* Más személyek megszemélyesítésének megkísérlése tiltott. Ez vonatkozik de nem korlátozott a következőkre: alkalmazottai, képviselői vagy üzemeltetői a Draco szervernek.
* Szélső politikai, rasszista, pornográf vagy más illegális kijelentések tiltottak a játékban. (Rasszista, illegális, megkülönböztető vagy más helytelen nevek azonnali tiltáshoz vezethetnek.)

2. A. Azokon a helyeken ahol az emberek fejlődnek, TILOS a verekedés! Kitiltást von maga után!


3.- Idegesítő Kezdők

* Ne nevesd ki a kezdőket és ne verd át őket a tudatlanságukat kihasználva. Mindenki volt kezdő! Segítsetek nekik!


4.- Chat a Játékban

* A hivatalos nyelv a Draco-n Magyar és Angol; ez vonatkozik de nem korlátozott a következőkre: Játék Szerver, Fórum.
* Speciális emlékeztető hogy ez vonatkozik a következőkre is: Játékbeli privát üzenetek, játékbeli klán oldalak, játékbeli klán jelentkezések és játékbeli hívó üzenetek.


4.A.- Spam

*Ne spammelj. Ez azt jelenti hogy ne küldd ismételten ugyanazt az üzenetet a Hívó Chat-ben és a Normál Chat-en rövid időközönként (10 percen belül). Linkek vagy tippek kiírása amiknek semmi közük a Metin2-höz szintén tilosak. Szintén tilos más játékosokat csalási módokról kérdezni.
* Ha ismétlően beírsz értelmetlen karaktersorokat a hívó/normál chatben:
"@@@@@
***^&%
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
* VAGY értelmetlen karaktersorokat írsz olyan hosszan hogy azok a képernyő széléig vagy azon túlmennek:


"hey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sell FMS, pm me@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@"
* azt a hívó/normál chat spammelésének lehet venni, és szabálysértésnek minősül.
* Marketing, reklámozás vagy más hasonló felhívás/leszólítás a Játékon, annak Weboldalán vagy Fórumán szigorúan tilos.
* A Draco szervernek vagy Fórumának felhasználása olyan mozgalmakra/eseményekre amik eltérnek egy Online-Játék közösségében megengedettől, tiltottak.


4.B.- Valós Fenyegetések

* Más játékos, csapattag vagy bármi más a játékhoz/szolgáltatáshoz kapcsolódó személy felkeresésének és bántalmazásának a szándéka és ennek kijelentése, szigorúan tilos.
* Tagok nem csaphatnak be, bosszanthatnak, fenyegethetnek, okozhatnak kellemetlenséget vagy nem kívánt figyelmet más játékosoknak.


5.- Hiba Kihasználás

* Hibák, kiskapuk (un. bugok) kihasználása TILOS, végleges tiltást von maga után.
* Nem szabad viszont mások bosszantására használni bugokat sem (Pl. kereskedő ablak); lásd a 2. pontot.


6.- Csalás

* A Kliens manipulálása bármilyen móddal tilos.
* Bármi olyan szoftver ami emberi irányítás nélkül és/vagy a kijelzett tartalomtól függetlenül működik, tiltott. Másképp elmondva, minden kattintás ami a klienstől a szerverhez érkezik egy élő személytől kell hogy származzon, és nem egy automatizált rendszertől.

( Ha észreveszed, vagy feltételezed valakiről, hogy valamilyen csaló programot, hacket használ azt KÖTELES vagy haladéktalanul jelenteni a GM/SGM/GA/SGA felé, attól függően, hogy épp melyik érhető el a játékban. Amennyiben egyik se, akkor írhatsz valamelyiknek MSN-en, SKYPE-on vagy
akár E-mailben is. )

6.A - Céh háború

* Tilos előre megbeszélt végeredményű háborút (ún. kamu wart) csinálni. Mindkét céh vezetőjének kizárását vonja maga után!

6.B. - Céhnév, stb..

MINDEN céhes kihágásért az összes céhtag felelősséget kell hogy vállaljon (tehát nem csak a vezető lesz kitiltva, hanem minden tag!!!)

Ebbe beletartozik a nem megfelelő céhnév is. (Nem lehet drogra utaló, obszcén, rasszista, stb...)


7.- Felhasználói Fiók Adatok

* Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A Draco Csapat sosem fog kérni tőled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról. Valós vagy "Ál" GM-nek, SGM-nek vagy GA-nak a jelszavadat megadni SZIGORÚAN TILOS, bármilyen "ürüggyel" is kéri azt tőled, bármivel is fenyeget! ( Ennek értelmében NINCS Acc átadás a Draco szerveren! )
* A felhasználói fiók tulajdonosa felelős az az által végrehajtott cselekedetekért. Ez azt jelenti hogy hogyha bárki bejelentkezik a felhasználói fiókodba, például családtag vagy ismerős, te leszel felelős a tetteiért. Tartsd az e-mailed, Account-ID-det és jelszavadat biztosan. Ez vonatkozik a következőkre is: Anya, Apa, Húg, Nővér, Öccs, Bátty, Nagymama, Nagypapa, barát, szomszéd, kutya, papagáj...stb.
* Csak olyan panaszok kerülnek kezelésre ami a felhasználói fiók regisztrált állandó e-mail címéről érkeznek. A Draco Csapat nem fog visszaállítani/kicserélni elvesztett tárgyakat/fiókokat. (NE kérd a Csapatot kicsalt, elvesztett, hack-kelt tárgyak/fiókok visszaadására. Ezen szabály megszegéséért tiltás eszközölhető.)


7.A.- Jelszó Guberálás

* Megkérni más felhasználókat a felhasználói fiókjuk jelszavának megosztására szigorúan tilos. Ez a birtokodban lévő összes felhasználói fiók tiltásához vezethet. Ha ezzel lefülelnek, biztosan megkapod a büntetést.


7.B.- Felhasználói Fiókok és tárgyak eladása

* Felhasználói fiók és játékbeli tárgyak vagy fizetőeszköz (gold) valós pénzért történő eladása TILOS.

8.- GM Segítség

* A GM-ek nem adhatnak tárgyakat és pénzt a játékosoknak. Nem fognak semmit megőrizni neked és nem segítenek a karakter szintezésben sem és szörnyeket sem idéznek meg. Nem kereskedhetsz GM-ekkel és nem hívhatod meg őket klánba. Szintén nem kérheted meg őket hogy segítsenek ilyesmiben. Kivétel lehet egy előre megrendezett Esemény.


9.- GM Csapat

* A Draco Csapat útmutatásait és döntéseit tiszteletben kell tartani.
*Ne térj ki egy GM döntése elől azzal hogy másik GM-hez mész, ez a játékból való kizáráshoz vezethet. - Ha nem vagy elégedett a GM döntésével, lépj kapcsolatba a SGM-el vagy a GA-val. A szabályok megszegéséért vagy támadásáért a szerverről való kirúgás járhat, ismételt esetekben a felhasználói fiók végleges tiltása eszközölhető.


9.A.- Csapat Bosszantása

*A csapat ellen irányuló panaszok tiszták kell hogy legyenek, átkozódás és személyes sértésektől mentesek. Rágalmazó/személyes sértések/átkozódások kommunikáció a csapattal szemben nem tolerált, és a sértő kommentek eltávolítását, a sértő tiltását vonják maguk után.
*Vedd figyelembe hogy a szolgáltatásokon való viselkedésed okozhatja az ideiglenes vagy végleges tiltásodat a teljes közösségről és szolgáltatásairól. Ezek a szabályok bármikor változhatnak, és két hét az észrevételi/tudomásul vételi idő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://draco.hungarianforum.net
 
Draco szerver szabályzat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Still Free Draco :: Draco :: Draco szerver és Team felépítés-
Ugrás: