Still Free The Great One
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 31 Tartózkodási hely : Münich
| Tárgy: Szörny dropok! Csüt. Jún. 30, 2011 9:02 pm | |
| Itt lehet kérdezni,hogy milyen tárgyat melyik szörnyből üthetsz ki vagy hogy épp az a mob mit is dob.
Nyitom a sort egy tájékoztatóval:
Erős Jégboszorkány ( Level 89 - Level limit: - ) Fekete vas vért+4 Fekete ruha+4 Mágia lemezvért+4 Fekete szél öltöny+4 Vérkő ( Ami biztosítja a belépésed a Lélekbarlangba ) Lélekkő +4-es kövek
Beran-Setaou ( Lv97 - Level limit: 80 ) Pók csuklya+0 Ork csuklya+0 Félelem maszk+0 Bíbor kalap+0 Lélekkő Vérkő Eufória cipő+0 Nimbusz cipő+0 Quilin cipő+0 Jégmadár cipő+0 Kagyló Fehér gyöngy Kék gyöngy Vörös gyöngy +4es kövek! Fekete vas vért+4 Fekete ruha+4 Fekete szél öltöny+4 Mágia lemezvért+4 Sárkány karom Sárkány pikkely
Védelmeik: Erős Jégboszorkány: Minden fegyverre van 50% védelme. Skilljei akár 18-9k között is üthetnek.Ha az élete 25% alá csökken akkor fizikai védelme megnő,valamint komplett mágia ellenállása lesz. Beran-Setaou: Skilljei elég nagyot ütnek. A védelme ennek is megnő ha az élete 25% alá csökken! Jelenleg nincsenek metinek amik erősítik viszont előfordulhat,hogy a közelében egy Setaou Parancsnokot ( Lv93 ) idéz meg!
Megöléseik: Ha kevesebbet sebzel rájuk,mint 5k akkor a Erős Jégboszorkány időbe telik,viszont a Beran-Setaou esélytelen! Beran-Setaou-t csak is kizárólag csoportosan lehet elpusztítani.
A hozzászólást Still Free összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 16, 2011 3:01 am-kor. | |
|
Frankey Tag
Hozzászólások száma : 24 Join date : 2011. Jul. 02.
| Tárgy: nemtom Szomb. Júl. 02, 2011 9:16 pm | |
| Hát nem tudom de szerintem a Beran-Setau droppjai lehetnének kisebbek. Mármint úgy értem hogy a +9-es sisakok meg cipők helyett dobhatná őket +0-tól +6-ig pl. A +9 szerintem túlzás kicsit :/ De nem akarok beleszólni, ez csak az én véleményem | |
|
Still Free The Great One
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 31 Tartózkodási hely : Münich
| Tárgy: Re: Szörny dropok! Vas. Júl. 03, 2011 12:34 am | |
| Akik eljutnak odáig és sikerül le is verniük azok megérdemlik. Csak mert 3x annyi TP-je van,mint magyaron és a tp regje is növelve lett egy minimálisat! | |
|
Panasonics Kívülálló
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. Oct. 15.
| Tárgy: Re: Szörny dropok! Vas. Okt. 16, 2011 2:56 am | |
| A setaout nem csak csoportban lehet leütni, meglehet oldani egyedül is, csak érteni kell hozzá . | |
|
Still Free The Great One
| Tárgy: Re: Szörny dropok! Vas. Okt. 16, 2011 3:00 am | |
| Jelenleg még 3 ember is alig-alig tudja leverni. Szóval egyedül le nem verik a Sárkányt. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Szörny dropok! | |
| |
|