DopeMaN Tag
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2011. Sep. 20. Age : 27 Tartózkodási hely : Jinno Birodalom!
| Tárgy: Ez mi lehetett..? Csüt. Okt. 13, 2011 4:20 am | |
| Sziasztok! Az imént egy roppant érdekes dologgal találkoztam.. Nem tudom hogy mi lehetett, de egy Team tag keze szerintem benne volt. Alig 5 perce, még a Fekete Orkoknál fejlődtem, mert hát 10% EXP kellett a szint lépéshez, és pont ott voltam. Na, és pont most jön a bökkenő, egyszer csak ledob.. Mondom oké,.. előfordul. Visszalépek, pont hogy láthatóvá váltam, azonnal levágott. Mondom semmi gond.. előfordul ez is. Vissza lépek, megint amint láthatóvá váltam, azonnal levágott.. És ezt egy 5 percig eljátszottam, utána fogtam magam, és CH-t váltottam. Na ott már nem volt ez a probléma. Utána gondoltam megnézem még 1x, vissza lépek CH1-re, mi történik? Levág.. Nem akarok gyanusítgatni, de ebbe valaki keze lehet benne volt. Az lenne a kérdésem, hogy vajon mi lehetett ez? Válaszokat előre is köszönöm! További szép napot!
Update: Pont hogy szétvertem a metinkövet, ami Kvarchomokot, és +3mas követ dobott, azonnal levágott ismét.. CH2-n.. Nagyon furcsa ez.
Update2: Ismét ez a játék folyik.. | |
|
Anonymus Phorumos Maximus
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2011. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Ez mi lehetett..? Pént. Okt. 14, 2011 5:41 am | |
| -Tuti nem én voltam - CH-n van a gond. | |
|
DopeMaN Tag
Hozzászólások száma : 19 Join date : 2011. Sep. 20. Age : 27 Tartózkodási hely : Jinno Birodalom!
| Tárgy: Re: Ez mi lehetett..? Pént. Okt. 14, 2011 5:43 am | |
| Nem mondtam hogy te vagy, csak mind két CH-n ez volt a probléma, bár CH2-n később jött be. | |
|
Anonymus Phorumos Maximus
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2011. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Ez mi lehetett..? Pént. Okt. 14, 2011 5:50 am | |
| Nemhiszem hogy volnának ilyen gonosz team tagok. Több esély van rá hogy rosszkor voltál rossz helyen. | |
|
DopeMaN Tag
| |
Still Free The Great One
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 31 Tartózkodási hely : Münich
| Tárgy: Re: Ez mi lehetett..? Vas. Okt. 16, 2011 2:55 am | |
| Ilyen csak akkor fordulhat elő,ha a szervergép valamit dolgozott a "log" készítésnél. Így kevesebb RAM jutott a szerverre és belépés után pár másodpercen belül kidob. | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Ez mi lehetett..? | |
| |
|