| Duma topic | |
|
+20YouAreHurt xMentaLx stupi16 FankaDeli espirite Forika Neptunium Tg Frankey felhasznalo1 Anonymus kamikaze nikobacsi96 HeadHunter Champion joker GTAonline TakiLaci B0wQ Still Free 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
HeadHunter Törzsvendég
Hozzászólások száma : 109 Join date : 2011. Jul. 03.
| |
| |
Still Free The Great One
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 31 Tartózkodási hely : Münich
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 5:21 am | |
| Letöltöttél mást tegnap? Az miben akadályoz a letöltésben? | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 5:33 am | |
| Abban hogy azt írja hogy: Download limit exceeded :/ | |
|
| |
Anonymus Phorumos Maximus
Hozzászólások száma : 51 Join date : 2011. Jun. 24.
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 5:55 am | |
| | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:00 am | |
| Anonymus te meg add meg a skype-od:D | |
|
| |
Still Free The Great One
Hozzászólások száma : 156 Join date : 2011. Jun. 24. Age : 31 Tartózkodási hely : Münich
| Ein moment! Most próbálom a küldiket behelyezni. De eddig mindig visszadobta. | |
|
| |
| Nem adhatom meg... Ismeretlen vagyok. | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:02 am | |
| Jajh már.... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:03 am | |
| Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos. Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi - Mit akarsz? - Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok. Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll. - Mi kéne? - Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok. A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt. Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll. - Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög? - Jogosítvány, forgalmi engedély... Lány a fiúhoz: - Szeretsz? - Igen. - Úgy félek a szívműtéttől! - Ne félj szerelmem, minden rendben lesz… Telik múlik az idő... A műtét után a lány felébred, és sehol nem látja a fiút. Apjához fordul: - Apa, hol van a szerelmem? - Hát nem tudtad? Ő adta neked a szívét. - Istenem!!! Ez igaz??? - Dehogy, csak szívatlak. Kiment szarni. Ezen sírok. ~ Kerüld a dupla postot! - driponeRendben. ~ Anonym | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:31 am | |
| Az elsőn sírtam A másodikat meg sajnos ismerem:) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:35 am | |
| Valaki nem tud nekem ajánlani egy fejfájás elleni praktikát? (Kalapács és ütvefúró nem jó...Próbáltam...) | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:44 am | |
| Ha fáj a fejünk, nem kell azonnal tabletta után nyúlni. Először tegyünk egy próbát a borsmentaolajjal. Dörzsöljünk be három csepp olajat a halánték területére. Ha lehetséges, feküdjünk le egy órára pihenni, vagy készítsünk magunknak egy kellemes illóolajos ( bergamt, levendula, citromfű ) lazító fürdőt. Igyunk meg egy pohár friss gyümölcslevet, vagy együnk egy pohár joghurtot.
Jeges borogatás: Csökkenti a fejfájást és a migrént. Nátha, torokfájás esetén ne alkalmazzuk! - Egy gézlapot homlokszélességűre összehajtunk, és jégdarabokat teszünk bele. Borogatásként a homlokra helyezzük.
Hideg karfürdő: Tartsuk kezünket és az alkarunkat néhány percig hideg folyó víz alá, majd durva törölközővel dörzsöljük szárazra. Szívbetegek csak akkor alkalmazzák, ha előtte megbeszélték kezelőorvosukkal!
Gyógytea: Fejfájás esetén igen hatásos gyógytea például a komló, a gyömbér, a kamilla, a citromfű, a mente és a rozmaring. 1 teáskanál gyógyfüvet - gyömbértea készítése esetén 1 teáskanál frissen őrölt gyömbérgyökeret - 1 csésze vízzel leforrázunk, majd 5 percig állni hagyjuk. Fejfájás esetén 1-2 csésze teát elkortyolgatunk.
Bodzatea: Elsősorban a kezdődő náthával együtt járó fejfájásra javasolt. Forrázzunk le 2 evőkanál bodzavirágot 1/4 l vízzel. 10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. Naponta - az egész napra elosztva - 3 csészényi teát fogyasszunk.
Lándzsásútifű-tea: Megfázásos fejfájásra ugyanolyan jó, mint a bodzatea. Forrázzunk le 2 teáskanál lándzsásútifű-levelet 1 csésze vízzel. 10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. Naponta 2-3 csésze teát fogyasszunk.
De inkább vegyél be gyógyszert:) | |
|
| |
| |
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:52 am | |
| Am tudod a "gugli" jó barát:) | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:55 am | |
| Nem a barátom... Nem is ismerem... Nem tudom honnan veszed ezt. | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| |
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 6:59 am | |
| De most meg a faszom kivan (átvitt értelemben), mert nem tom letölteni-.- Pedig erre vártam 1 hónapig:( | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 9:23 pm | |
| Dripone nem csinálsz patchert? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 10:27 pm | |
| Most hiába lenne meg nektek a kliens akkor sem menne mivel dyndns letiltotta drip accountját és nem lehet fel menni szerverre. | |
|
| |
HeadHunter Törzsvendég
| Tárgy: Re: Duma topic Pént. Aug. 19, 2011 10:38 pm | |
| :OOOO ilyent se hallottam még:O Miért tiltotta le? | |
|
| |
GTAonline Phorumos Maximus
Hozzászólások száma : 90 Join date : 2011. Jul. 02. Age : 32 Tartózkodási hely : Paks
| Tárgy: Re: Duma topic Szomb. Aug. 20, 2011 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Still Free The Great One
| Tárgy: Re: Duma topic Vas. Aug. 21, 2011 3:19 am | |
| Egy kis bérking nyúz!
Kaptam segítséget a probléma orvoslására. De ez oda vezetett,hogy game file csere is lett. Ezzel kapcsolatban a kérdés a következő: Gond lenne,ha az első időkben nem lenne lvl kijelzés?
A hozzászólást Still Free összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 21, 2011 5:20 am-kor. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Duma topic Vas. Aug. 21, 2011 3:40 am | |
| Én felőlem nem. De szerintem nem engem kérdeztél. ^^ | |
|
| |
Forika Kívülálló
Hozzászólások száma : 4 Join date : 2011. Aug. 21.
| Tárgy: Re: Duma topic Vas. Aug. 21, 2011 5:02 am | |
| Szerintem nem bajh ha nem lesz lv kijelzés ^^
| |
|
| |
Still Free The Great One
| Tárgy: Re: Duma topic Vas. Aug. 21, 2011 5:20 am | |
| Az egész törölve. Lesz lvl kijelzés. Kaptam egy nagyágyútól segítséget és hamarosan minden rendben fog menni és mehet a hepaj. Kérlek várjatok még egy kicsit amíg mindent helyrerakunk. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Duma topic | |
| |
|
| |
| Duma topic | |
|